Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ismevali su joj se zbog slika vjeridbe: A onda im je vjerenik odgovorom začepio usta – Zabavno24.com
Home / Zabava / Ismevali su joj se zbog slika vjeridbe: A onda im je vjerenik odgovorom začepio usta

Ismevali su joj se zbog slika vjeridbe: A onda im je vjerenik odgovorom začepio ustaRugali su joj se zbog fotki vjeridbe: Poslije odgovora vjerenika su mogli samo da plaču!

Miznaki Tete je medicinska sestra iz Gane koja je nedavno objavila vjeridbu sa dugogodišnjim momkom Kodžom Amoahom – građevinskim radnikom.

Prošle nedjelje, Miznaki je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram nalogu, na kojima pozira sa svojim vjerenikom, a na jednoj od fotki, on nju čak i diže na rukama. I dok je većina komentara bila pozitivna i slavila njihovu ljubav, bilo je i onih koji su to pokušali da upropaste.

“Neka počiva u miru kičma tog momka“ , “Njegove ruke su jače nego moja prošla veza“, “Znam da bi trebalo da slavimo ljudsko tijelo, ali ona je predebela i neće izgledati lijepo u venčanici. Ljude je sramota u tvoje ime “ – samo su neki od negativnih komentara koje su ljudi ostavljali ispod fotografije.

Ipak, umjesto da poklekne, Miznaki je odlučila da se suprostavi ovim kritikama, pa je tako počela da objavljuje sve više fotografija sa svojim vjerenikom uz poruku “Još uvijek sam puna samopouzdanja. Vaši negativni komentari ne mogu da mi unište sreću. Hvala svima ostalima na lijepim komentarima, počastvovana sam“.

Njoj je podršku dao i budući muž, koji je na svom Fejsbuk profilu ostavio emotivnu poruku posvećenu njoj.

“Uvijek si me izvodila na pravi put kada nisam bio u pravu. Ušla si u moj život i potpuno promijenila moj svijet. Potpuno sam izgubio kontrolu nad sobom. Moje srce više ne pripada meni, već sam ga u potpunosti tebi prepustio. Moja bebo, moje srce, moj svijete, ti si nešto najljepše što mi se desilo.“
(24sata.rs)

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 7 =