Klikom na sliku pristupite sajtu.

Ispovest: Jutros sam bila u marketu i dok sam… – Zabavno24.com
Home / Ispovijesti i SMS / Ispovest: Jutros sam bila u marketu i dok sam…

Ispovest: Jutros sam bila u marketu i dok sam…Jutros sam bila u marketu i dok sam čekala na kasi u redu, ispred mene su stojala 2 starija muškarca, od nekih 50-ak godina. U tom trenutku jednom od njih zazvoni mobitel, prvo sam se iznenadila kakav star mobitel ima, prahistorija, a kada se javio počeo je da sav sretan govori: “ma bravo ljubavi tatina! Bravo srce tatino najljepše i najpametnije!!! bolju vijest nisam mogao da čujem” Nakon što je završio razgovor tom čovjeku do sebe je sav sretan rekao KĆERKA MI DALA USLOV ZA DRUGU GODINU FAKULTETA… POLOŽILA NAjTEŽI ISPIT!

CIJELi DAN RAZMIŠLJAM O TOJ SITUACIJI, KAKO LJUDE MALE STVARI MOGU USREĆITI IAKO ŽIVE NA GRANiCI SIROMAŠTVA… Ja i moja porodica imamo baš mnogo novca, ali mog tatu u životu nisam vidjela da je ni blizu sretan kao onaj šovjek iz marketa. Čudno će da zvuči, ali nekako sam ljubomorana na onog čovjeka, iako je siromašan. Voljela bih da barem jednom u životu osjetim da je tata baš ponosan sa mnom, ali ne vjerujem da će se to ikada desiti.Objasnite mi kako to osoba može da se promijeni za dan. Da jedno priča a drugo radi- pa ajde nekako.

Ali ljudi moji… ja se sjetim šta je on meni pričao na početku “muvanja”, oduševljena, bez teksta… kad smo ušli u vezu, svaki dan bolji od prethodnog. Poštovao me, brinuo za mene, poklanjao mi pažnju, (pa su tu bili i neki sitni poklončići) svakog dana radio nešto da mi da do znanja da mu je stalo i pažljivo slušao sve što govorim. Po tome bi se zaključilo da mu je stalo- valjda? E pa zbog svega toga ni dan danas ne razumijem zašto me ostavio, i sam mi je (dosta nakon raskida) priznao da ni on ne zna zašto je raskinuo, i zato i dalje ne mogu da ga prebolim.

balkan.website

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 8 =