Klikom na sliku pristupite sajtu.

NAMEŠTENO: Ova fotografija je nastala nekoliko meseci pre zadruge – Zabavno24.com
Home / Arhiva / NAMEŠTENO: Ova fotografija je nastala nekoliko meseci pre zadruge

NAMEŠTENO: Ova fotografija je nastala nekoliko meseci pre zadrugeFatalni susret dvoje učesnika „Zadruge“ dogodio se u julu prošle godine, na svadbi njihovog zajedničkog prijatelja, o čemu su javno govorili Luna i Sloba, ali i Anabela. Kako je pevačica otkrila, Luna i Sloba tada nisu imali ništa više od plesa – niko od njih dvoje nije imao pratnju, zbog čega su jedno drugom, kako su priznali, samo pravili društvo. Ipak, fotografija do koje smo došli govori drugačije.

Oženjeni pevač je, po svemu sudeći, već tada „bacio oko“ na atraktivnu Lunu, a da su pri prvom susretu ostvarili veliku prisnost govori i činjenica da je, kada je došao trenutak da se fotografiše sa mladencima, pozirao, ni manje ni više, nego sa Luninom porodicom koja ga je oberučke prihvatila!

Na ekskluzivnoj fotografiji u čiji smo posed došli, tik do nasmejanih mladenaca – muzičkog producenta Mirka Gavrića i mlade Pinkove zvezde Dragane Rakčević Gavrić, poziraju Anabela, ćerke Nina i Blankica i Luna, a odmah do nje – i Sloba, sa kojim je sada u vezi!

politika-ekspres.net

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =