Klikom na sliku pristupite sajtu.

Želite li čvrste grudi – Onda izbegavajte ovih 5 stvari – Zabavno24.com
Home / Zdravlje i Ljepota / Želite li čvrste grudi – Onda izbegavajte ovih 5 stvari

Želite li čvrste grudi – Onda izbegavajte ovih 5 stvariAko radite ovih pet stvari – grudi će vam se opustiti do poda Ne volimo kada moramo da vam saopštimo loše vesti, ali će se vaše grudi neizbežno opustiti vremenom. Međutim, to se može desiti i znatno brže i gore ukoliko radite neku od ovih stvari.

Pojedine stvari koje radimo mogu doprineti spuštanju i rastezanju grudi iako mislimo da sa tim nemaju nikakve veze i zato ih je potrebno izbegavati. Ako u obzir uzmemo i nedavno istraživanje koje je otkrilo da tkivo grudi stari dve do tri godine brže od ostatka tela, najbolje bi bilo da izbegavate svaku naviku koja će ih opustiti – poput ovih.

1. Prestanite sa brzinskim dijetama koje uzrokuju nagle promene kilaže Konstantno gubljenje i vraćanje istih nekoliko kilograma neće mnogo uticati na vaše bliznakinje, ali veće kilaže hoće. Svaki put kada dobijemo i izgubimo kilograme tkivo grudi se opusti, baš poput helanki koje stalno navlačite i skidate.

2. Zaboravite na cigarete

Čak ni vaše grudi ne mogu da izbegnu štetne efekte cigareta. Pušenje slabi i stari kožu smanjujući dotok krvi ka površini kože.

3. Ne preskačite kremu za sunčanje Izlaganje lica štetnim UV zracima bez zaštite može dovesti do stvaranja bora, a oni imaju negativan efekat na grudi jer rastežu kolagen i oštećuju kožu. Ne samo da ćete izbegavanjem kreme za sunce naškoditi grudima, već može da vas zadesi tragična sudbina ove devojke koja je izgubila život jer nije stavljala zaštitnu kremu.

4. Nosite grudnjak bez dovoljno podrške Bilo da je u pitanju čipkasti brus koji nosite tokom dana ili sportski u teretani, ako vam on ne pruža potrebnu podršku grudi će se definitivno opustiti. Što više prostora grudi imaju za poskakivanje, to će ono negativno uticati na kolagen i kožu grudi. 5. Naporni treninzi Iako ne postoji veliki broj studija koje su se bavile ovim problemom, pojedini stručnjaci tvrde da često ponavljanje određenih pokreta, poput onih tokom trčanja, mogu dovesti do razlaganja kolagena u koži grudi.

http://www.zenski-portal.net/

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =